Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Arama Geçmişi
Favori
Rezervasyon
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Deutsch
French
العربية
Türkçe
Abhazca
Adigece
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kuman Türkçesi (Bozkır Kıpçakçası)
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Öz/Özet/İçindekiler
Notlar
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Dil
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Alt Biçim:
Okuma Kitabı
✕
Tür:
Kitap
✕
Bulunduğu Kütüphane/ler:
Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
✕
Şekil:
Basılı
✕
Konu:
Ev Ekonomisi, Aşçılık
✕
Dil:
İngilizce
✕
Bulunan
:
176
Adet
0.001 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
10
25
50
100
‹
1
2
3
...
15
›
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Yayın Tarihi
[20]
[2012]
1
2016
1
2015
1
2012
2
2011
1
2010
6
2009
10
2008
9
2007
20
2006
16
2005
9
2004
8
2003
4
2002
12
2001
4
2000
11
1999
6
1998
1
1997
3
1996
5
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
Türkçe
1
Yazar
[18]
Ninemeier, Jack D.
5
Riley, Michael
3
Walker, John R., 1944-
3
Baum, Tom
2
Buttle, Francis
2
Göğüş, Fahrettin
2
Kasavana, Michael L.
2
Kotler, Philip
2
Mill, Robert Christie
2
Mullins, Laurie J.
2
Payne-Palacio, June
2
Schmidt, Arno
2
Walker, John R.
2
Abbott, Peter
1
Aguilera, Jose Miguel
1
Angelo, Rocco M.
1
Arbuckle, W. S.
1
Astroff, Milton T.
1
Daha fazlası
Daha az
Yayınlayan
[20]
Human Kinetics
12
Pearson Prentice Hall
10
Van Nostrand Reinhold
10
Butterworth-Heinemann
8
CRC Press
7
Prentice Hall
6
Routledge
6
Educational Institute
5
Wiley
5
J. Wiley
4
Pearson/Prentice Hall
4
Blackwell Pub.
3
Cassell
3
Haworth Hospitality Press
3
Marcel Dekker
3
Pitman
3
Thomson Learning
3
Van Nostrand Reınhold
3
AACC
2
Aspen Publishers
2
Daha fazlası
Daha az
Ortam
[1]
Kağıt
176
Oda
[1]
REFERANS
1
Kitap [Okuma Kitabı]
Introduction to hospitality / John R. Walker
Walker, John R.
2001
Kitap [Okuma Kitabı]
Principles of hotel front office operations / Sue Baker, Pam Bradley, Jeremy Huyton
Baker, Sue
2000
Kitap [Okuma Kitabı]
Environmental contaminants in food / edited by Colin Moffat, Kevin Whittle
1999
Kitap [Okuma Kitabı]
HACCP / Sara Mortimore, Carol Wallace ; compiling editor, Christos Cassianos
Mortimore, Sara
2001
Kitap [Okuma Kitabı]
Handbook of meat, poultry and seafood quality / editor, Leo M.L. Nollet ; associate editors, Terri Boylston ...[et al.]
2007
Kitap [Okuma Kitabı]
Bioactive components in milk and dairy products / edited by Young W. Park
2009
Kitap [Okuma Kitabı]
Practical applications in sports nutrition / Heather Hedrick Fink, Lisa A. Burgoon, Alan E. Mikesky
Fink, Heather Hedrick
2006
Kitap [Okuma Kitabı]
Seafood safety, processing, and biotechnology / edited by Fereidoon Shahidi, Yvonne Jones, David D. Kitts
1997
Kitap [Okuma Kitabı]
Food chemistry / Hans Dieter Belitz; H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle
Belitz, Hans Dieter
2008
Kitap [Okuma Kitabı]
Sports nutrition for endurance athletes / Monique Ryan
Ryan, Monique
2007
Kitap [Okuma Kitabı]
Handbook of seafood and seafood products analysis / edited by Leo M. L. Nollet, Fidel Toldra
2010
Kitap [Okuma Kitabı]
The chemical physics of food / edited by Peter Belton
2007
‹
1
2
3
...
15
›