Akdeniz University Central Library
Search
Search History
Favorite
Reservation
Sign In
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Deutsch
French
العربية
Türkçe
Abkhaz
Adyghe Language
Albanian
Altaic (Other)
Altaic (Other)
Amharic
Arabic
Aramaic
Armenian
Avarca
Azerbaijani
Babilce
Bambara language
Bashkir
Baskça
Belarusian
Bengali
Bosnian
Bulgarian
Buriat
Catalan
Chagatai
Chinese
Chuvash
Croatian
Croatian
Czech
Danish
Dari-Persian
Egyptian
English
Esperanto
Estonian
Ethiopic
Faroece
Felemenkçe
Felemenkçe
Filipino
Finnish
French
Galician
Georgian
German
Gilbertese
Greek, Modern (1453-)
Greek
Gujarati
Haiti
Hausa
Hawaiian
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Indonesian
Irish
Italian
Japanese
Kabarca
Kalmyk Language
Kara-Kalpak
Karachay-Balkar
Karen languages
Kazakh
Khasi
Khmer
Korean
Korsikaca
Kumyks
Kurdish
Kyrgyz
Latin
Latvian
Laz
Lithuanian
Luo (Kenya and Tanzania)
Macedonian
Madagaskarca
Malay
Marathi
Mari language
Megrelian
Moldavian
Mongolian
Mooré
Nepali
Niger-Kordofanian
Norwegian
Persian
Polish
Polyglot
Portuguese
Pume
Pushto
Romanian
Romani
Russian
Sami
Samoan
Sanskrit
Scottish Gaelic
Serbian
Shona
Slavic (Other)
Slovak
Slovence
Somalice
Spanish
Swahili
Swedish
Syriac
Sümerce
Tacikçe
Tajik
Tamil
Tatar
Thai
Tibetan
Tigrinya language
Turkish, Ottoman
Turkish
Turkmen
Tuvaluan
Uighur
Ukrainian
Urdu
Uzbek
Vietnamese
Yakut language
Zazaca
Zaza
Zulu
cebuano
sinhalese
Çevaca
Çeçence
İskoçça (Cermen)
All
Author
Title
Subject
Contents/Summary
Notes
Periodical/Year
Periodical/Issue
Language
Publication Date
Publisher
Place of Publication
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Accession N.
Search
Sub Genre:
Reading Book
✕
Subject:
Home Economics And Cooking
✕
Publication Date:
2020
✕
Found
:
13
Piece
0.001 sn
Sort
Arrival date
Title
Author
Publication Date
Language
Call Number
10
25
50
100
1
2
›
All resources
e-Resources
Tam metinlerde ara
Language
[1]
Turkish
13
Type
[1]
Book
13
Author
[9]
Bourdain, Anthony, 1956-2018.
1
Brillat-Savarin, Jean Anthelme
1
Dikmen, Silva Özyerli
1
Doğan, Hakan
1
Işın, Priscilla Mary
1
Miller, Bryan
1
Nosrat, Samin
1
Sivrioğlu, Somer
1
Sürük, Burak Aziz
1
More
less
Publisher
[12]
Nobel Akademik Yayıncılık
2
Alfa Basım Yayım
1
Aras Yayıncılık
1
Detay Yayıncılık
1
Domingo Yayınevi
1
Karaman Belediyesi Kültür Yayınları
1
Kitap Yayınevi
1
Nobel Yaşam
1
Oğlak Yayıncılık
1
The Kitap Yayınları
1
Turkuvaz
1
Yapı Kredi Yayınları
1
More
less
Form
[1]
Printed
13
Media
[1]
Paper
13
Book [Reading Book]
Anadolu : Türk mutfağında bir macera / Somer Sivrioğlu, David Dale; çev. ed.: Çağla Özer
Sivrioğlu, Somer
2020
Book [Reading Book]
Yemek pişirmenin temelleri for dummies / Bryan Miller, Marie Rama, Eve Adamson ; çev.: Fadime Ünal
Miller, Bryan
2020
Book [Reading Book]
Gelenekten aşeneye Karaman mutfağı / haz.: Rıza Duru
2020
Book [Reading Book]
Gastronomi ve yiyecek tarihi / ed.: Atilla Akbaba, Neslihan Çetinkaya
2020
Book [Reading Book]
Yemekli Diyarbakır tarihi : Amida'nın sofrası / Silva Özyerli Dikmen; fotoğraflar: Erkin Ön
Dikmen, Silva Özyerli
2020
Book [Reading Book]
Osmanlı mutfak imparatorluğu / Priscilla Mary Işın
Işın, Priscilla Mary
2020
Book [Reading Book]
Glutensiz : iyi beslen iyi yaşa / haz.: Gamze Şanlı Ak; fotoğ.: Erkin Ön
2020
Book [Reading Book]
Adım Adım 62 Salata / Burak Aziz Sürük, Cengiz Çakıt
Sürük, Burak Aziz
2020
Book [Reading Book]
Mutfak sırları : aşçılık dünyasından mahrem maceralar / Anthony Bourdain; çev.: Dost Körpe
Bourdain, Anthony, 1956-2018.
2020
Book [Reading Book]
Lezzetin fizyolojisi ya da yüce mutfak üzerine düşünceler / Jean Anthelme Brillat-Savarin; çev.: Heval Bucak
Brillat-Savarin, Jean Anthelme
2020
Book [Reading Book]
Gıda analizi : Gıda analizi laboratuvar el kitabı ile birlikte / ed.: S. Suzanne Nielsen ; çev. ed.: Kamile Nazan Turhan
2020
Book [Reading Book]
Ekşi mayalı ekmekler / Hakan Doğan; fotoğraflar: Semih Ural
Doğan, Hakan
2020
1
2
›