Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Arama Geçmişi
Favori
Rezervasyon
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Deutsch
French
العربية
Türkçe
Abhazca
Adigece
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kuman Türkçesi (Bozkır Kıpçakçası)
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Öz/Özet/İçindekiler
Notlar
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Dil
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Bulunduğu Kütüphane/ler:
Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
✕
Şekil:
Elektronik
✕
Konu:
Ev Ekonomisi, Aşçılık
✕
Bulunan
:
43
Adet
0.001 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
10
25
50
100
1
2
...
4
›
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Yayın Tarihi
[20]
©2013.
1
©2011.
1
©2009.
4
©2008.
3
©2007.
2
[2015]
1
[2014]
1
[2013]
1
[2010]
1
2015.
2
2013.
2
2012.
2
2011.
2
2010.
4
2009.
4
2009
2
2008.
5
2008
1
2007.
1
2007
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[2]
İngilizce
42
Fransızca
1
Tür
[1]
e-Kitap
43
Yazar
[18]
Altinay, Levent.
1
Ball, Stephen,
1
Bowie, David,
1
Clarke, Alan,
1
Golden-Romero, Patricia.
1
Harris, Peter.
1
Hassanien, Ahmed.
1
Kaufman, Tammie J.,
1
La Varenne, François Pierre de,
1
Lee-Ross, Darren.
1
McCabe, Scott.
1
Murphy, Peter E.,
1
Okumus, Fevzi.
1
Reid, Robert D.,
1
Russ, John C.
1
Sloan, Philip.
1
Stone, Herbert.
1
Timothy, Dallen J.
1
Daha fazlası
Daha az
Yayınlayan
[18]
Butterworth-Heinemann,
7
Elsevier/Academic Press,
6
Elsevier/Butterworth-Heinemann,
5
Academic Press,
3
Butterworth-Heinemann/Elsevier,
3
Academic Press
1
Academic Press/Elsevier
1
Academic Press/Elsevier,
1
Academic,
1
Butterworth Heinemann,
1
Butterworth-Hienemann,
1
CRC Press,
1
Elsevier
1
Elsevier Butterworth-Heinemann,
1
Elsevier,
1
Elsevier/Academic Press
1
Goodfellow Publishers Ltd,
1
Wiley-Blackwell,
1
Daha fazlası
Daha az
Ortam
[1]
HardDisk
43
e-Kitap
Processing and impact on active components in food / edited by Victor Preedy.
2015.
Ayrıntı için tıklayın
e-Kitap
High throughput screening for food safety assessment : : biosensor technologies, hyperspectral imaging and practical applications / / edited by Arun K. Bhunia, Moon S. Kim and Chris R. Taitt.
2015.
Ayrıntı için tıklayın
e-Kitap
Handbook of food allergen detection and control / / edited by Simon Flanagan.
[2015]
Ayrıntı için tıklayın
e-Kitap
Rapid sensory profiling techniques and related methods : : applications in new product development and consumer research / / edited by Julien Delarue, J. Ben Lawlor and Michel Rogeaux.
[2014]
Ayrıntı için tıklayın
e-Kitap
Computer vision technology for food quality evaluation [electronic resource] / edited by Da-Wen Sun.
2008
Ayrıntı için tıklayın
e-Kitap
Food toxicants analysis [electronic resource] : techniques, strategies, and developments / edited by Yolanda Picâo.
2007
Ayrıntı için tıklayın
e-Kitap
Infrared spectroscopy for food quality analysis and control [electronic resource] / edited by Da-Wen Sun.
2009
Ayrıntı için tıklayın
e-Kitap
The produce contamination problem [electronic resource] : causes and solutions / edited by Gerald M. Sapers, Ethan B. Solomon and Karl R. Matthews.
2009
Ayrıntı için tıklayın
e-Kitap
Hospitality marketing management / / Robert D., Reid, Robert D. Reid, David C. Bojanic.
Reid, Robert D.,
[2010]
Ayrıntı için tıklayın
e-Kitap
Formulation engineering of foods / / edited by Jennifer E. Norton, Peter J. Fryer, and Ian T. Norton.
[2013]
Ayrıntı için tıklayın
e-Kitap
Modern techniques for food authentication / edited by Da-Wen Sun.
2008.
Ayrıntı için tıklayın
e-Kitap
Calorimetry in food processing : analysis and design of food systems / / editor, Gönül Kaletunç.
2009.
Ayrıntı için tıklayın
1
2
...
4
›