Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Arama Geçmişi
Favori
Rezervasyon
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Deutsch
French
العربية
Türkçe
Abhazca
Adigece
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kuman Türkçesi (Bozkır Kıpçakçası)
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Öz/Özet/İçindekiler
Notlar
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Dil
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Alt Biçim:
Okuma Kitabı
✕
Tür:
Kitap
✕
Şekil:
Basılı
✕
Konu:
Ev Ekonomisi, Aşçılık
✕
Yayın Tarihi:
2009
✕
Bulunan
:
23
Adet
0.001 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
10
25
50
100
1
2
›
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Dil
[2]
Türkçe
13
İngilizce
10
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
23
Yazar
[14]
Yetim, Hasan
2
Akın, Nihat
1
Berger, Florence, 1943-
1
Bingöl, Ramazan
1
Bonci, Leslie
1
Coultate, T. P.
1
Ergen, Mualla
1
Gökdeniz, Ayhan
1
Labensky, Sarah R.
1
Lattin, Gerald W.
1
Lundberg, Craig C.
1
Powell, Julie
1
Türkan, Cemal
1
Tütüncü, Özkan
1
Daha fazlası
Daha az
Yayınlayan
[19]
Deniz kitabevi
2
Detay Yayıncılık
2
Erciyes Üniversitesi
2
Prentice Hall
2
Akademik Gıda
1
Anadolu Üniversitesi
1
Cemalturkan Yayınları
1
DEStech Publications
1
Educational Institute of the American Hotel & Motel Association
1
Günizi Yayıncılık
1
Human Kinetics
1
Kültür ve Turizm Bakanlığı
1
Pearson Prentice Hall
1
Pegasus Yayınları
1
Routledge
1
Royal Society of Chemistry
1
Timaş Yayınları
1
Wiley-Blackwell
1
İstanbul Ticaret Odası
1
Daha fazlası
Daha az
Ortam
[1]
Kağıt
23
Kitap [Okuma Kitabı]
Bioactive components in milk and dairy products / edited by Young W. Park
2009
Kitap [Okuma Kitabı]
Sport nutrition for coaches / Leslie Bonci
Bonci, Leslie
2009
Kitap [Okuma Kitabı]
Gıda analizleri / Hasan Yetim, Zülal Kesmen
Yetim, Hasan
2009
Kitap [Okuma Kitabı]
Bir denizin çevresinden benzer sofralar / Akdeniz mutfakları konservatuvarı
2009
Kitap [Okuma Kitabı]
Organizational behavior for the hospitality industry / Florence Berger, Judi Brownell
Berger, Florence, 1943-
2009
Kitap [Okuma Kitabı]
Prof. Dr. Fermani Maviş anı kitabı / ed. : Nazmi Kozak
2009
Kitap [Okuma Kitabı]
The lodging and food service industry / Gerald W. Lattin, Gerald W. Lattin ; contributing authors, James E. Lattin and Thomas W. Lattin
Lattin, Gerald W.
2009
Kitap [Okuma Kitabı]
The hospitality case manual : developing competencies in critical thinking and practical action / Craig C. Lundberg, Cheri A. Young
Lundberg, Craig C.
2009
Kitap [Okuma Kitabı]
The ICC handbook of cereals, flour, dough & product testing : methods and applications / edited by Stanley P. Cauvain, Linda S. Young
2009
Kitap [Okuma Kitabı]
Konaklama işletmelerinde önbüro operasyonları ve yönetimi (Örnek önbüro modülleri) / Ayhan Gökdeniz, Yakup Dinç
Gökdeniz, Ayhan
2009
Kitap [Okuma Kitabı]
Setting similar tables around the same sea : Conservatory of mediterranean cuisines Turkey / edited by Güzin Yalın
2009
Kitap [Okuma Kitabı]
Food : the chemistry of its components / T. P. Coultate; T.P. Coultate
Coultate, T. P.
2009
1
2
›